Πολιτική

Ομόφωνα νόμος του κράτους η ακύρωση της μείωσης των συντάξεων

Όλα τα κόμματα της Βουλής υπερψήφισαν την τροπολογία, παρά την θυελλώδη συνεδρίαση.

Ομόφωνα ψηφίστηκε απόψε από την Ολομέλεια η ακύρωση του μέτρου της μείωσης των συντάξεων.

Η τροπολογία με το πρόγραμμα επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών για νέους έως 25 ετών ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ που δήλωσε “όχι” και της Χρυσής Αυγής που δήλωσε “παρών”.

Η τροπολογία για την ένταξη του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” σε οργανικές μονάδες των ΟΤΑ α΄βαθμού και τη στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που δήλωσε “παρών”.

Η τροπολογία για την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής που δήλωσε “παρών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Οικονόμου: «Δεν ακυρώνουμε το “επιτελικό κράτος”, καταθέτουμε προβληματισμό»
Στόχος της επιστολής είναι «να συμβάλουμε στο δημόσιο διάλογο και να βρούμε τρόπους για να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του βουλευτή στο πολιτικό μας σύστημα, χωρίς να απαξιώνουμε συλλήβδην τα θετικά βήματα που έχουν γίνει»
Ο Γιάννης Οικονόμου
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 7
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης 7
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη