Κόσμος

Αλαλούμ με την συνάντηση Ερντογάν – Πούτιν

Μυστήριο και... "αλαλούμ" επικρατεί σχετικά με αν τελικά Πούτιν και Ερντογάν πρόκειται να συναντηθούν το προσεχές διάστημα.

Μπορεί ο Ερντογάν να δήλωσε πως είναι πολύ πιθανόν να συναντήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν για να συζητήσουν την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Συρία, ωστόσο το το Κρεμλίνο έσπευσε να ανακοινώσει ότι… ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν έχει σχέδια για συνάντηση με τον Ερντογάν.

Ωστόσο, το Κρεμλίνο έσπευσε να ανακοινώσει ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν έχει σχέδια για συνάντηση με τον Ερντογάν.

Αν και ο Ερντογάν δεν διευκρίνισε το χρονικό πλαίσιο της συνάντησης, ο υπουργός Εξωτερικών Μεσούτ Τσαβούσογλου θα επισκεφθεί την Ρωσία τις προσεχείς ημέρες για να συζητήσει την οργάνωση ενός τετ-α-τετ Ερντογάν-Πούτιν, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Χθες, εκπρόσωπος του Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα ενισχύσει τον συντονισμό με την Ρωσία στην Συρία έπειτα από την απόφαση Τραμπ για την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το συριακό έδαφος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρκούδες έκαναν «κατάληψη» στο χωριό Μπέλομπραντ στο Κόσοβο - Το δημοτικό σχολείο έβγαλε προειδοποίηση ότι οι μαθητές κινδυνεύουν
Σε βίντεο που τράβηξαν οι κάτοικοι οι αρκούδες φαίνονται κάνουν βόλτες, εξερευνώντας κήπους και αναποδογυρίζουν έπιπλα, αναζητώντας τροφή, ενώ πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν μεγάλα, άσπρα σακιά με ζάχαρη
Αρκούδες
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»
«Η υγεία είναι ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση, όμως εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί υποσημείωση στις διαπραγματεύσεις για το κλίμα»
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»
ΗΠΑ: Ο εγγονός του Τζον Φ. Κένεντι κατεβαίνει στην πολιτική – Ο Τζακ Σλόσμπεργκ διεκδικεί έδρα στο Κογκρέσο
Ο 32χρονος Τζακ Σλόσμπεργκ, εγγονός του Τζον Φ. Κένεντι, κατεβαίνει με τους Δημοκρατικούς στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026, διεκδικώντας έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Νέα Υόρκη
Ο εγγονός του προέδρου Κένεντι, Τζακ Σλοςμπεργκ