Πολιτική

Βόμβα στο Κολωνάκι: Δήλωση με αιχμές της Κατερίνας Παπακώστα για την έκρηξη

Την βόμβα στο Κολωνάκι και την έκρηξη σχολίασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου αφήνοντας αιχμές.

Αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τη βόμβα στο Κολωνάκι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι – ένας αστυνομικός κι ένας νεωκόρος του ιερού ναού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη – συστήνει η κ. Παπακώστα.

[read4more]

Όπως σημειώνει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “συστήνω αυτοσυγκράτηση σε όσους έχουν απύλωτο στόμα. Με αφορμή την έκρηξη, λένε πράγματα τα οποία ποτέ δεν θα έλεγαν αν πλήρωναν φόρο για αυτά….”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 127
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
46