Πολιτική

Σαμαράς για αποκαλύψεις Μανιαδάκη: Επιβεβαιώνεται η χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας

Ο Αντώνης Σαμαράς μέσω Twitter ήταν ο πρώτος που αντέδρασε μετά τις "βόμβες" Μανιαδάκη για τις πιέσεις που δέχθηκε ώστε να κατονομάσει χρηματισμό πολιτικών.

Έντονη ήταν η αντίδραση του τέως πρωθυπουργού μετά τη συνέντευξη-ποταμό του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis Νίκου Μανιαδάκη και την αποκάλυψη ότι δέχθηκε πιέσεις για να καταθέσει ότι οι κύριοι Σαμαράς, Γεωργιάδης και Στουρνάρας χρηματίστηκαν.

Ο Αντώνης Σαμαράς μέσω Twitter έγραψε: “Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως… Είχα πει ότι «θα τους πάω ως το τέλος». Τώρα όλου καταλαβαίνουν γιατί…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 31