Οικονομία

Κοντά σε συμφωνία η ΔΕΗ με τη ΛΑΡΚΟ!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή νέας σύμβασης βρίσκονται η ΔΕΗ και η ΛΑΡΚΟ.

Η πληροφορία έγινε γνωστή από πηγές της πρώτης μετά τη συνάντηση των διοικήσεων των δύο εταιρειών που πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της ΔΕΗ.

Τα βρίσκουν ΔΕΗ – ΛΑΡΚΟ

Κατά τις πληροφορίες η συμφωνία προβλέπει μείωση του όγκου της παραγωγής νικελίου (άρα και της κατανάλωσης ρεύματος) της ΛΑΡΚΟ, δεδομένου ότι το κόστος παραγωγής είναι υψηλότερο από τις διεθνείς τιμές του προϊόντος.

Θα υπάρχουν επίσης εγγυήσεις που θα διασφαλίζουν την αποπληρωμή τουλάχιστον της τρέχουσας κατανάλωσης ενέργειας ώστε να μην αυξάνονται οι συσσωρευμένες οφειλές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Με τους γείτονες μας συνομιλούμε «επί ίσοις όροις» – Σημαντικές συμφωνίες για να ενισχύσουμε τις εμπορικές μας σχέσεις
Ο κ. Πιερρακάκης, από το Ηράκλειο, τόνισε την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, υπογραμμίζοντας πως η Κρήτη αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και τεχνολογίας
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης