Πολιτική

Προστασία ζήτησε ο Δανέλλης – Απειλούν τα παιδιά μου

Την προστασία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης μετά τις απειλές που δέχεται η οικογένειά του για την στάση του στην Βουλή αλλά και για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Σπύρος Δανέλλης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πήγε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσκόμισε φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις απειλές που υπάρχουν κατά των παιδιών του και της συζύγου του. Ο κ. Δανέλλης διεγράφη σήμερα από το Ποτάμι και έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι σε βαθμό κακουργήματος διώκεται 63χρονος ο οποίος συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ και ανεξάρτητους να μην ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τη δικογραφία, παρότρυνε και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος