Κόσμος

Έκρηξη σε πανεπιστήμιο της Λυόν – Οι πρώτες εικόνες

Έκρηξη που πιθανότατα οφείλεται σε διαρροή αερίου σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (17.01.2019) σε πανεπιστήμιο της Λυόν.

Σειρά εκρήξεων σημειώθηκαν στο πανεπιστήμιο της Λυόν, στην ανατολική Γαλλία, προκαλώντας πανικό και συναγερμό στις αρχές.

Η φωτιά ξέσπασε στην ταράτσα του πανεπιστημίου και πολύ γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο. Οι πρώτες πληροφορίες από τη Λυόν ανέφεραν ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πυκνός μαύρος καπνός και φλόγες ήταν ορατά από μακριά. Η φωτιά ξέσπασε στη στέγη του πανεπιστημίου Lyon 1 και άμεσα στο σημείο έσπευσαν μονάδες της πυροσβεστικής.

Πηγές της αστυνομίας και του πανεπιστημίου τόνισαν ότι στη στέγη γίνονταν εργασίες και ότι εξερράγη μια φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με αξιωματούχους, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

https://twitter.com/BowlerDerek/status/1085831434940702720

Με πληροφορίες από rt.com και ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap
Χαμενεΐ: «Η μάχη ξεκινά» – Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς, το Ιράν εκτοξεύει υπερηχητικό πύραυλο και ο Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί της εμπλοκής
Εκκωφαντική σιωπή από τον Λευκό Οίκο μετά τις συνομιλίες Τραμπ με Νετανιάχου - «Χτυπήσαμε εγκαταστάσεις παραγωγής μηχανών φυγοκέντρησης και όπλων στο Ιράν» υποστηρίζει το Ισραήλ
Το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας αναχαιτίζει πυραύλους που εκτοξεύονται από το Ιράν
Ο Τραμπ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν – Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις Τεχεράνης και Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ εκτόξευσε τη νύχτα το Ιράν - Νέα τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου για το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης
Ντόναλντ Τραμπ