Πολιτική

“Πατριωτικό μέτωπο” συγκροτούν Καρατζαφέρης – Καμμένος – Μπαλτάκος

Σε συγκρότηση πατριωτικού μετώπου προχωρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο.

Αυτό αποκάλυψε ο κ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΙ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “ ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν ταχθεί μαζί μας, συμπλέουμε. Συμπλέουμε μαζί. Θα πάμε παρέα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ελπίζω το σχήμα να γίνει ευρύτερο. Είναι σίγουρο πως υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στο νέο σχήμα».

Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε πως “θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια».

Ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση τόνισε ότι : «Αργά παραιτήθηκε . Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους. Είναι λίγο αργά. Θα μου πείτε βέβαια «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Εμείς περιμένουμε να δούμε την πορεία του για να κάνουμε και την τελική κρίση. Μέχρι στιγμής όμως το αποτύπωμα του κ. Καμμένου είναι σαφώς αρνητικό».

Όσο για τον αν υπάρχουν συζητήσεις για συμπόρευση με τον Πάνο Καμμένο ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε πως “ όχι. Ρωτάει πολύς κόσμος αλλά πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του ο κ. Καμμένος για το ποια πολιτική θα κρατήσει. Γιατί όπως είπα την αλλάζει μέρα με την ημέρα. Πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν σωστά βήματα προς μία κατεύθυνση και δεν θα αλλοιωθούν αυτά τα βήματα από κάποιες παρορμητικές διαθέσεις. Δεν υπάρχει κάποια κουβέντα, κάποια συζήτηση . Υπάρχει μία ανάγκη συμπτύξεως ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου γιατί ο κόσμος πρέπει να διοχετεύσει κάπου την εμπιστοσύνη του. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα με το σύνθετο όνομα συμφωνούν τα δύο μεγάλα κόμματα. Διαφωνούν σε επιμέρους θέσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στο μουσείο της Ακρόπολης» – «Είναι σαν να κόβεις στη μέση τη Μόνα Λίζα» 
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μίλησε και για τη φιλοδοξία του να καταστήσει την Ελλάδα κορυφαίο ποιοτικό τουριστικό προορισμό παγκοσμίως
Συζήτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Victoria Hislop στο πλαίσιο του συνεδρίου «Reimagine Tourism 2025» που διοργάνωσε η «Καθημερινή» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο «δεύτερος πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα και ο αγαπητός «παππούς του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο «Νέστορας» της Αριστεράς και «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα έπαιξε κομβικό ρόλο ιδιαιτέρως κατά το «καυτό» διάστημα του 2015, τη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και τελικά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017 11
Μητσοτάκης: 2 δισ. € τους επόμενους μήνες για στήριξη εισοδήματος - Έκτακτη ενίσχυση για κτηνοτρόφους που έχασαν ζώα από ευλογιά, νέα μέτρα για το στεγαστικό
«Επιλέγω συνειδητά να μη σχολιάσω τίποτα δημόσια απ'όσα λέει ο Αντώνης Σαμαράς» - «Εγώ δεν θα έμπαινα σε πλοίο με καπετάνιο που το έριξε στα βράχια» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ
240
Το «φάντασμα» της ακυβερνησίας μετά τις εκλογές και η ανησυχία του ΠτΔ – Τα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών
«Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνει το ενδιαφέρον για την πολιτική σταθερότητα και θα ήταν θεσμικά μυωπικό, ίσως και ανεύθυνο να αποφύγει να επισημάνει τον κίνδυνο της αστάθειας»
Κωνσταντίνος Τασούλας 9