Πολιτική

Πολάκης: Άγριο κράξιμο για το τσιγάρο στο… ζεϊμπέκικο! video

Ο Παύλος Πολάκης χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στην σαββατιάτικη έξοδό του στο κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήρθαν για τις... χορευτικές του επιδόσεις.

Όπως έχει αναφέρει από νωρίς το newsit.gr, ο Παύλος Πολάκης διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, 02.02.2019, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε στηρίξει ανοιχτά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για τις “εκρηκτικές” δημόσιες τοποθετήσεις του.

[read4more]

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και μάλιστα την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος αναπληρωτής υπουργός υγείας, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές” ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων”, έγραψε ο υπουργός στην πρώτη του ανάρτηση, με το βίντεο να δείχνει τον Σταμάτη Κραουνάκη να ερμηνεύει το “Αυτή η νύχτα μένει“.

Η δεύτερη ανάρτηση, όμως, ήταν… όλα τα λεφτά.

Δείχνει τον ίδιο τον κ. Πολάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο, έχοντας τσιγάρο στο στόμα και κάνοντας… διάφορες φιγούρες, πάντα με φόντο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Το τραγούδι ήταν το “βρέχει φωτιά στην στράτα μου” και το σχόλιο της ανάρτησης το εξής: “Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!“.

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238271309749671/

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238289476414521/

Το “κράξιμο” για το τσιγάρο

Αυτό ακριβώς, δηλαδή το… τσιγάρο στο στόμα, ήταν και η αφορμή για σχόλια με σκληρή κριτική που μπορεί κανείς να διαβάσει κάτω από τις αναρτήσεις του υπουργού.

Η κριτική έχει να κάνει με το ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της χώρας καπνίζει μέσα σε κλειστό χώρο, κάτι που απαγορεύεται. Και τα σχόλια στο Facebook δεν “στέκονται” μόνο στο… ηθικό του ζητήματος.

Αλλά και στο ότι υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις οι οποίες κατά καιρούς καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτα και “τσουχτερά” πρόστιμα επειδή θαμώνες καπνίζουν σε κλειστούς χώρους, την ώρα που ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας… καπνίζει ανενόχλητος μέσα σε έναν τέτοιο χώρο.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που τον υπερασπίζονται, τονίζοντας πως το ζεϊμπέκικο χορεύεται με… τσιγάρο, όχι με πορτοκαλάδα…

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από τις αναρτήσεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης

polakis tsigaro polakis tsigaro polakis tsigaro polakis tsigaro polakis tsigaro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης