Ελλάδα

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Η «Χιόνη» έχει… εγκατασταθεί για τα καλά και οι ισχυροί βοριάδες δεν αφήνουν τα πλοία να λύσουν κάβους. Σε ισχύ και σήμερα Παρασκευή (15.02.2019) το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το απαγορευτικό απόπλου δεν έχει αρθεί εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, λόγω νέας μεταβολής του καιρού από χθες το βράδυ δεν αναχώρησαν τελικά τα πλοία για την Κρήτη.

Κανονικά πάντως εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύ και στην Κρήτη, αφού δεν έγιναν τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά. Το απαγορευτικό ισχύει, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, έως τις 12 το μεσημέρι, όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού ζητά αναβάθμιση κατηγοριών για τον Κώστα Καραμανλή – «Θα τα πούμε όλα την Πέμπτη», είπε για το νέο κόμμα
Πέρασε το κατώφλι του Άρειου Πάγου το πρωί της Παρασκευής για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για τον πρώην υπουργό Μεταφορών
Μαρία Καρυστιανού