Κόσμος

Κίτρινα γιλέκα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές – Τρεις τραυματίες [pics]

Ένα αυτοκίνητο τραυμάτισε τρία άτομα όταν έπεσε πάνω σε πλήθος που συμμετείχε σε διαδήλωση που διοργάνωναν τα Κίτρινα Γιλέκα. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο του Mont-Riboudet, στη βόρεια Ρουέν.

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που δημοσιεύει η Express, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μέση της διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσαν τα Κίτρινα Γιλέκα, όταν ένας από τους επιβάτες κατέβηκε και φώναξε στους διαδηλωτές. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος πάτησε γκάζι παρασύροντας τους..

Δημοσιογράφος που βρισκόταν στο σημείο επιβεβαίωσε το περιστατικό δημοσιεύοντας και φωτογραφίες και γράφοντας στο twitter: «Επιβεβαιώνω, τρία άτομα στο έδαφος, η ένταση αυξάνεται».

Στη συνέχεια ο ίδιος δημοσιογράφος έγραψε ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα.

Με πληροφορίες από express

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS