Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: ΜΥΘΙΚΗ πρόκριση για τον Δικέφαλο του Βορρά και απίστευτη ένταση στη λήξη!

ΠΑΟΚ
Φωτογραφία: Intime

Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με πέναλτι στα τελευταία λεπτά της παράτασης ο δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με 4-2 και πέρασε στην επόμενη φάση.
Έξαλλοι οι παίκτες του Πανιωνίου, αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα μετά το νικητήριο γκολ.
Οργισμένος στο τέλος ο Λουτσέσκου, “δύσκολη” η φάση που έκρινε τα πάντα.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, 27.02.2019, στο γήπεδο της Τούμπας. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Πανιώνιος είχε τρομερές συγκινήσεις, ένα συγκλονιστικό φινάλε και μεγάλη ένταση στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Ουσιαστικά καθυστερήσεις… δεν παίχτηκαν, αφού οι παίκτες του Πανιωνίου αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα (!) μετά το τελευταίο “χρυσό” γκολ του ΠΑΟΚ, με σκόρερ τον Βιεϊρίνια, από το σημείο του πέναλτι.

Ήταν το γκολ που έκρινε τα πάντα. Που “έγραψε” το τελικό 4-2. Που έδωσε την μεγάλη πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Ήταν ο επαναληπτικός του 2-1 της Νέας Σμύρνης, με τον δικέφαλο του Βορρά να χρειάζεται νίκη έστω με το… βαρετό 1-0. Το ματς, ωστόσο, είχε μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Το παιχνίδι έληξε 2-1 και η υπόθεση πρόκριση έπρεπε να κριθεί στην παράταση. Εκεί όπου ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2 και “πάγωσε” την Τούμπα.

Τα γκολ της απίστευτης αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Πανιωνίου

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 32΄ με τον Μπίσεσβαρ, για να ισοφαρίσει ο Πανιώνιος στο 33 με τον Ντουρμισάι. Στο 82′ ο Σφιντέρσκι έδωσε το “φιλί της ζωής” στον δικέφαλο του Βορρά, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί που με το… καλημέρα είχε “ψυχρολουσία”! 2-2 με τον Καμαρά στο 94′ και ο Πανιώνιος έμοιαζε ένα βήμα πριν την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ο εν ενεργεία Κυπελλούχος Ελλάδος κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με 3-2 με γκολ του Άκπομ στο 114′ και τελικά να κερδίσει πέναλτι λίγα λεπτά πριν την λήξη και της παράτασης, με τους “κυανέρυθρους” να είναι πυρ και μανία με την απόφαση του διαιτητή!

Το χρονόμετρο έδειχνε το 118′ όταν ο αρχηγός Αντελίνιο Βιεϊρίνια ευστοχούσε από τα 11 βήματα μετά από χέρι που έκανε ο Μανθάτης μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου.

ΠΑΟΚ

Φυσικά στην Τούμπα επικράτησε… πανικός!

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Ο Μανθάτης διαμαρτυρήθηκε έντονα μαζί με όλους τους συμπαίκτες του, ενώ ο Πανιώνιος… αρνήθηκε να κάνει σέντρα μετά το 4-2 με τον διαιτητή τελικά να σφυρίζει την λήξη!

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Οργή Λουτσέσκου!

Πάντως, εκτός από τον Πανιώνιο που διαμαρτύρεται -ίσως και δικαίως- για το πέναλτι που καταλογίστηκε εναντίον του, παράπονα είχε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

“Η ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο κι η άλλη όχι. Ήταν δύο πέναλτι, κόκκινη κάρτα. Πάνω από 25 λεπτά ο αντίπαλος ήταν στο χορτάρι. Υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι θα είχε τελειώσει στα 90 λεπτά”, δήλωσε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα.

Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται έντονα ο ΠΑΟΚ έχει να κάνει με ένα πέναλτι που ζήτησε ο δικέφαλος του Βορρά.

Συγκεκριμένα στο 25′, ο Σκουλάς -ο οποίος τα έκανε… μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο- δεν είδε καθαρή παράβαση του Σταυρόπουλου πάνω στον Κρέσπο και δεν καταλόγισε λανθασμένα το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ (73’ Μάτος), Ολιβέιρα, Λημνιός (56’ Άκπομ), Πέλκας (14’ λ.τρ. Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (97’ Μίσιτς), Σφιντέρσκι.

Πανιώνιος: Κότνικ, Κόσιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (78’ Άρτσε), Κόρμπος, Μανιάτης, Μπουμάλ (60’ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (90’ Καμαρά), Ντουρμισάι.

Φωτογραφίες: Intime

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις