Πολιτική

Αρκάς: Άουτς! Ποιους λέει ζώα;

Ο Αρκάς δεν σταματά να... πυροβολεί κατά πάντων (προς κυβέρνηση μεριά) και το νέο του μήνυμα είναι... τουλάχιστον αινιγματικό.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αρκάς έχει «λανσάρει» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook μια σειρά από σκίτσα με τα οποία επιτίθεται ευθέως στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

[read4more]

Με την λεζάντα «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού«, ο γνωστός σκιτσογράφος «φωτογραφίζει» καθημερινά τον Αλέξη Τσίπρα, με σαφή υπονοούμενα για… λατρεία στην καρέκλα, για ψέματα και όχι μόνο.

Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει ήδη απαντήσει δημόσια στο ερώτημα που του απευθύνουν οι “πολέμιοί” του. Το γιατί δηλαδή κάνει πολιτική κριτική τώρα και όχι στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά τα επιθετικά -μέχρι και πολεμικά- σκίτσα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση συνεχίζονται και πλέον το νέο του μήνυμα στάζει… ξανά δηλητήριο αλλά χωρίς φανερούς αποδέκτες.

Με μόλις λίγες λέξεις το μήνυμα είναι άκρως επιθετικό και αναφέρει:

“ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς που λένε ότι ο Αρκάς άλλαξε. Με ζώα ασχολιόταν πάντα στα σκίτσα του”.

Δείτε την νέα ανάρτηση που έκανε ο Αρκάς

Για την… ιστορία, περίπου δύο ώρες νωρίτερα είχε αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook κι ένα νέο σκίτσο για τον πρωθυπουργό και τα… αγγλικά του.

Δείτε το

https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1521201928015964/?type=3&theater

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξένησε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Λυκ Φρίντεν στην Τήνο – Δείτε φωτογραφίες
«Η φιλία μεταξύ εθνών και ηγετών είναι τόσο σημαντική σε αυτούς τους απαιτητικούς γεωπολιτικούς καιρούς», έγραψε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στην ανάρτησή του
Κυριάκος Μητσοτάκης / Λυκ Φρίντεν 21
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος