Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: “Σπάει” την παράδοση δεκαετιών – Σοκαρισμένο το Παλάτι!

Η Μέγκαν Μαρκλ έρχεται κόντρα σε μία παράδοση τουλάχιστον 42 χρόνων, επιλέγοντας να μη γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου είδαν το πρώτο τους φως πολλά βασιλικά μωρά, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι!

Την είδηση αποκαλύπτει η εφημερίδα The Sun, καθώς η Μέγκαν και ο Χάρι, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο, περιμένουν αργότερα την άνοιξη το πρώτο τους παιδί.

Αλλά η πρώην ηθοποιός επέλεξε να μη γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, που προτιμούν οι γαλαζοαίματοι από το 1977, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Meghan Markle egkyos
Reuters

Click4more: Μαλλί με μαλλί Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Χάρι στο St Mary’s το 1984 και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γέννησε εκεί και τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Η 37χρονη Μέγκαν επέλεξε ένα μαιευτήριο που βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι στην πόλη Ουίνδσορ, γράφει η Sun υπό τον τίτλο:

“Η Μέγκαν σνομπάρει το νοσοκομείο της Κέιτ και της Λαίδης Ντι”.

“Το μωρό δεν θα γεννηθεί στο Lindo. Εκείνη και ο Χάρι επέλεξαν ότι, αντί να πάνε σε ένα τόσο δημόσιο μέρος όπως το Lindo, θα αφήσουν την Μέγκαν να ανακτήσει τις δυνάμεις της κάπου πιο ιδιωτικά”, είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν. Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παρότι η γέννησή του αναμένεται να απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Μασκ εκδικείται τον Τραμπ»: Ο βιογράφος του μεγιστάνα αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από την ίδρυση του «Κόμματος της Αμερικής»
«Ως επιχειρηματίας είναι τεχνοκρατικά ικανός, αλλά αδίστακτος ως προς τη διαχείριση ανθρώπων» σημειώνει ο Ολιβιέ Λασκάρ - Οι έξι προκλήσεις για το νέο κόμμα Μασκ, σύμφωνα με την Washington Post
Έλον Μασκ
Πυρά Τραμπ κατά Μασκ: «Εκτροχιάζεται και εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή» – Η ειρωνική απάντηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε γελοία την απόφαση του Έλον Μασκ για νέο κόμμα και του θύμισε ότι αυτό των Ρεπουμπλικανών είναι πολύ επιτυχημένο
Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ
Κρίσιμη συνάντηση Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ: Άκαρπες οι πρώτες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
«Βγάλαμε ήδη πολλούς ομήρους, αλλά σε ό,τι αφορά τους ομήρους που απομένουν, θα βγει καλός αριθμός. Νομίζουμε πως θα γίνει αυτή την εβδομάδα» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Έφτασαν τους 82 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσά τους και 28 παιδιά - Δύσκολο το έργο των διασωστών
Ο κυβερνήτης της κομητείας Κερ, Λάρι Λίθα, μάλιστα, προειδοποίησε για νέες σφοδρές βροχοπτώσεις - Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιθανόν θα επισκεφθεί την πολιτεία Τέξας την Παρασκευή (11η Ιουλίου)
Βυθισμένα αυτοκίνητα από τις πλημμύρες στο Τέξας
3