Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Ασημένια τα κορίτσια της Εθνικής στο Ελεύθερο Ομαδικό!

Αλεξανδρούπολη: Ασημένια τα κορίτσια της Εθνικής στο Ελεύθερο Ομαδικό!

Ξεσήκωσε τους θεατές την 2η μέρα διεξαγωγής των Hellas Beetles artistic swimming στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική Ελλάδος, ανεβαίνοντας στο 2ο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Άψογη η εκτέλεση του προγράμματος από τις αθλήτριες Φραγκάκη Ελένη, Γιαλαμά Κρυσταλένια, Κουργιαντάκη Όλγα, Κουτσελίνη Αναστασία, Παπάζογλου Ευαγγελία, Πλατανιώτη Ευαγγελία, Βασιλοπούλου Γεωργία και Ζουζούνι Βιολέτα που κατέκτησαν το Αργυρό μετάλλιο στο Ελεύθερο ομαδικό, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό κολυμβητήριο στην Αλεξανδρούπολη.

Το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο ομαδικό κατέκτησε ο Καναδάς και το χάλκινο το Ισραήλ.

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη την δεύτερη μέρα του Hellas Beetles Artistic swimming στο Ελεύθερο Σόλο.

Επάξια συγκέντρωσε το χειροκρότημα των θεατών με την εκτέλεση του προγράμματος της στο κλειστό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης κατακτώντας την τέταρτη θέση στην κατάταξη. Άλλωστε αγωνίστηκε σε πολύ δύσκολο αθλητικό περιβάλλον έχοντας να αντιμετωπίσει παγκοσμίου φήμης σολίστριες από την Ουκρανία, την Ιταλία και τον Καναδά.

Στην γενική κατάταξη την 8η θέση πήρε η Ελένη Φραγκάκη και την 9η θέση η Γιαλαμά Κρυσταλένια.

Σε επίπεδο ομίλων ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο με την Ελένη – Βάγια Σταυρούλα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βουλγάρα αθλήτρια Atanasova Aleksandra και το ασημένιο μετάλλιο ο Αρίων Γλυφάδας με την Τσόλα Αθανασία.

Θεαματικό ήταν και το ελεύθερο μεικτό ντουέτο με τις συμμετοχές της Ρωσίας, Ιταλίας και Ιαπωνίας. Οι θεατές στις κερκίδες καταχειροκρότησαν τα ντουέτα μιας και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν κορυφαίες ομάδες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην πόλη τους.

Στο μεταξύ το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ιταλία με τους Flamini Manila και Minisini Giorgio, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ιαπωνία με τους Abe Atsushi και Abachi Yumi και το Χάλκινο μετάλλιο η Ρωσία με τους Averina Kristina.

Τέλος στο Μεικτό τεχνικό ντουέτο δύο ήταν οι συμμετοχές αυτή της Ιαπωνίας με τους Abe Atsushi που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, και το ρωσικό ντουέτο με τους Averina Kristina και Vasilev Mikhail που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις