Χωρίς κατηγορία

Έρχονται υβριδικές Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Η ηλεκτρική επίθεση της Alfa Romeo δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Η μιλανέζικη φίρμα ετοιμάζει δύο επαναφορτιζόμενες εκδόσεις με 240 και 340 άλογα για τις Giulia και Stelvio.

Τον περασμένο Μάρτιο, εκμεταλλευόμενη την παγκόσμια παρουσίαση του πρωτοτύπου Tonale, η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε τις αποδοτικές προθέσεις της στην (πενιχρή) γκάμα της εταιρείας, με τη υιοθέτηση επαναφορτιζόμενης υβριδικής τεχνολογίας στα δύο πιο μοντέρνα μοντέλα, τη Alfa Romeo Stelvio και την Alfa Romeo Giulia.

Η μπερλίνα και το μεγαλύτερο SUV της Alfa Romeo χρειάζονται δύο εκδόσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά όπως το ψάρι το νερό. Ειδικά όταν οι επικεφαλής της φίρμας εξακολουθούν να θεωρούν την BMW ως τον κύριο ανταγωνιστή τους και τον αντίπαλο που πρέπει να κατατροπώσουν. Ως εκ τούτου, η χρήση μόνο θερμικών μοτέρ δεν αποτελεί πειστικό επιχείρημα για τις επιδιώξεις τους στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια