Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Εμφάνιση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Αιφνιδιάστηκαν όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής όταν είδαν την σύντροφο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα να περνάει το κατώφλι.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής κλείνει στις 20 Απριλίου τα 4 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς να έχουν τιμωρηθεί όσοι ευθύνονται τόσο για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και για άλλα εγκλήματα. Η παρουσία της Μπέτυς Μπαζιάνα στην δίκη είναι εμφανώς συμβολική. Η κα Μπαζιάνα κάθισε στο ακροατήριο και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Η κα Μπαζιάνα έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού. Μίλησε  με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ. «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας», του είπε η κα Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε η Μάγδα Φύσσα. Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε τη Μάγδα Φύσσα, και της ευχήθηκε κουράγιο ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. Η κα Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

bazianafyssa

bazianafyssa bazianafyssa

baziana baziana baziana

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν είναι κατανοητή η ταυτότητά της, ψαρεύει σε θολά νερά όπως ο Βελόπουλος
Ο πρώην υπουργός άσκησε κριτική στα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ και στάθηκε στις δεσμεύσεις για μετανάστευση και εμπόριο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν στην Άγκυρα
Ο Μάκης Βορίδης
Νίκος Δένδιας από Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γκιουλέρ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε στο επίκεντρο την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και την αμυντική παραγωγή, παρουσιάζοντας την «Ατζέντα 2030» και την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Νίκος Δένδιας
Στη Βουλή τον Μάιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ομόφωνα εγκρίθηκαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων οι προσκλήσεις προς τον κ. Βαρθολομαίο για ομιλία στις 5 Μαΐου και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ακριβή ημερομηνία να οριστικοποιείται εντός του μήνα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Μαρινάκης για επεισόδιο με δημοσιογράφο: Μαθήματα κράτους δικαίου δεν δεχόμαστε από αυτούς που διαστρεβλώνουν την αλήθεια
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για «συκοφαντικές τοποθετήσεις με τον μανδύα του ερωτήματος» και διέψευσε σενάρια περί περιορισμού ερωτήσεων ή ανάκλησης διαπιστεύσεων
Ο Παύλος Μαρινάκης 9