Κόσμος

Ελευσίνα:Πήγαιναν με αυτοκίνητο και trailer κι έπαιρναν ότι μπορούσαν από παροπλισμένο πλοίο![pic]

Ναυτιλιακό εξοπλισμό από το παροπλισμένο πλοίο "Samos spirit" που ήταν πλαγιοδετημένο, στην περιοχή Βλύχα της Ελευσίνας, προσπάθησαν να αποσπάσουν άγνωστοι, και συνελήφθησαν από στελέχη της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για την υπόθεση τρία άτομα.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού σώματος, το λιμεναρχείο ενημερώθηκε από φύλακα της περιοχής με αποτέλεσμα να μεταβούν άμεσα στο σημείο περιπολικό σκάφος του λιμενικού και όχημα από ξηράς.

Kατά τη διάρκεια ελέγχου στο πλοίο από στελέχη του λιμενικού διαπιστώθηκαν παραβιασμένοι χώροι ενώ είχαν προκληθεί υλικές ζημιές. Επίσης, από το μηχανοστάσιο είχαν αποσπαστεί εξαρτήματα, ενώ στη γέφυρα του πλοίου είχε γίνει απόπειρα αφαίρεσης ναυτιλιακού εξοπλισμού.

elefsina

Τρεις συλλήψεις

Κοντά στο σημείο στελέχη της ασφάλειας του λιμεναρχείου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 32χρονο ημεδαπό και έναν 35χρονο αλλαδαπό. Επίσης, μετά από έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη και ένας 44χρονος ημεδαπός, ως οδηγός και ιδιοκτήτης Ι.Χ.Ε. οχήματος με τρέιλερ, εντός του οποίου ανευρέθησαν διάφορα εργαλεία, σάκοι και μπρούτζινα αντικείμενα.

Επιπροσθέτως, λίγα μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε λέμβος, για την οποία ο 44χρονος επέδειξε ναυτιλιακό έγγραφο το οποίο δεν αντιστοιχούσε στα στοιχεία της λέμβου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα με το ρυμουλκό, η λέμβος και ο εξωλέμβιος κινητήρας, διαρρηκτικά εργαλεία, ένας σουγιάς πτυσσόμενος με δύο λεπίδες οκτώ και εννέα εκατοστών, το ποσό των χιλίων εκατόν πενήντα ευρώ (1.150 ευρώ) που έφερε ο 44χρονος, τρία κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός υπολογιστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 2