Κόσμος

Αυτή τη φορά θα πάει και στο Μπάκιγχαμ! Νέα επίσκεψη Τραμπ στο Λονδίνο

Φαίνεται πως την προηγούμενη φορά δεν… χόρτασε. Ή του έμεινε απωθημένο ότι δεν τον δέχτηκε η Βασίλισσα στο Μπάκιγχαμ. Γι’ αυτό και ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει νέο ταξίδι στο Λονδίνο.

Και το ταξίδι αυτό θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ του βρετανικού Sky News, σύμφωνα με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφτεί τη Βρετανία για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός έτους.

[read4more]

Το Sky News «τοποθετεί» τη νέα επίσκεψη Τραμπ στο Λονδίνο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ να ανακοινωθούν ακόμη και σήμερα.

Ο Τραμπ, αυτή τη φορά, πρόκειται να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συναντήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στο Λονδίνο θα γίνει στο πλαίσιο της νέας περιοδείας του στην Ευρώπη, κατά την οποία θα βρεθεί και στη Γαλλία για τους εορτασμούς της επετείου της συμμαχικής απόβασης στη Νορμανδία.

Η επίσκεψη προέδρου των ΗΠΑ θα γίνει περίπου έναν χρόνο από την προηγούμενη, όταν ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια συναντήθηκαν με τη βασίλισσα στο Κάστρο του Γουίνδσορ και πέρασαν μαζί της 45 λεπτά αντί των 30 που ήταν προγραμματισμένο. Ο Τραμπ περιέγραψε αργότερα την βασίλισσα, τότε 92 ετών, ως μια «τρομερή» γυναίκα που «ουδέποτε έκανε λάθος».

Είχε επίσης συναντηθεί με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στην εξοχική της κατοικία στο Τσέκερς και οι δυο τους είχαν παρακολουθήσει επιδείξεις από στελέχη των ειδικών δυνάμεων των δύο χωρών στη στρατιωτική σχολή Σάντχερστ.

Μένει να δούμε αν όντως τελικά αυτή τη φορά ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα γίνουν δεκτοί στο παλάτι και αν η Βασίλισσα θα παραθέσει προς τιμήν τους επίσημο δείπνο, κάτι που δεν είχε κάνει την προηγούμενη φορά…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «εμπόδιο» της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ για τα ορυκτά - Τι απαιτεί η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ απαιτούν την υπογραφή 2 εγγράφων, τα οποία κατά την άποψη της Ουκρανίας χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία, αλλά η Ουάσινγκτον επιμένει ότι η ουκρανική πλευρά πρέπει να τα υπογράψει σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βατικανό
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha