Κόσμος

Κύπρος: Αυτό είναι το αντικείμενο που ανασύρθηκε από τη λίμνη του θανάτου!

Τέλος στο θρίλερ στην Κόκκινη Λίμνη όπου πετούσε τα θύματά του ο Ορέστης. Βρέθηκε ογκώδες και βαρύ αντικείμενο και ήταν μια μάζα από σφουγγάρια. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη δεν ήταν ένα από τα θύματα του Ορέστη αλλά ξύλο τυλιγμένο με τρία σφουγγάρια, που ήταν τυλιγμένο με φλοκάτη. Το αντικείμενο ήταν για ώρα στο μικροσκόπιο των αρχών. Οι διαδικασίες έγιναν με τεράστια προσοχή και αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έσπευσαν νωρίτερα και πυροτεχνουργοί!

Στο σημείο των ερευνών για τα θύματα του 35χρονου Νίκου Μεταξά στην Κόκκινη Λίμνη επικρατούσε αναβρασμός από την στιγμή που εντοπίστηκε το αντικείμενο. Στο σημείο κλήθηκαν ιατροδικαστές αλλά και πυροτεχνουργοί! Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη γίνονται για να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα στην οποία βρίσκεται η σορός άτυχης Μαρικάρ η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Στο σημείο έφτασαν και μέλη του εγκληματολογικού και της ανακριτικής ομάδας. 

https://youtu.be/vsqO4vdlwpE

Την ίδια ώρα το sonar άρχισε τη σάρωση και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε, για την οποία οι έρευνες διακόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού με τη χρήση σκαφάνδρου δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Την εξάχρονη, κόρη του πρώτου θύματος που ανασύρθηκε από το μεταλλείο του Μιτσερού, είχε πετάξει στη λίμνη ο 35χρονος ύποπτος, αφότου όπως ισχυρίζεται, είχε χάσει τη ζωή της λόγω κατάποσης εμεσμάτων. Παρόλα αυτά η Αστυνομία διερευνά εναντίον του υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και για το εξάχρονο αγγελούδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS