Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντιλήφθηκε την κατακραυγή για το κότερο και έδωσε λίγα χρήματα

" Ο Τσίπρας αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή για τα κότερα, και για να αλλάξει ατζέντα, δίνει κάποια χρήματα από το υστέρημα των Ελλήνων" τόνισε μιλώντας στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα ανέφερε πως «απαξιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά από τον κ. Τσίπρα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Δεν είναι γλάστρα, είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, που δίνει το δικό του αγώνα, διεκδικεί ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες».

Συμπλήρωσε ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και μιας σκληρής θέσης. «Αισθάνθηκα προσωπικά την ανάγκη να καταθέσω πρόταση μομφής κατά του Π. Πολάκη, ως ελάχιστη αντίδραση αξιοπρέπειας που προσέβαλε έναν άξιο άνθρωπο», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Χθες ο κ, Τσίπρας, με τη συμπεριφορά και με το λόγο του, με απαξιωτικό ενικό στο πρόσωπο μου, δικαίωσε απόλυτα αυτό που λέμε αυτό τον καιρό. Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα, όλη η δημοκρατική Ελλάδα θέλει να βρεθεί απέναντι σε λογικές αυταρχισμού», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «ακύρωσε πανικόβλητος την περιοδεία του στα Γιάννενα».

“Ο Τσίπρας δίνει κάποια χρήματα λόγω αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή για τα κότερα”

Είπε επίσης για τον Αλέξη Τσίπρα, ότι προφανώς αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή για τα κότερα, και για να αλλάξει ατζέντα, δίνει κάποια χρήματα από το υστέρημα των Ελλήνων και λίγες ελαφρύνσεις από την υπερφορολόγησή τους. Είναι πολύ λίγα, πολύ αργά, συνέχισε, ενώ τόνισε πως στις εκλογές, οι Έλληνες πολίτες θα του γυρίσουν την πλάτη.

«Ο κ. Τσίπρας μας είπε χθες ότι θέλει να μετατρέψει την 26η Μαΐου σε ψήφο εμπιστοσύνης. Η 26η Μαΐου θα είναι ψήφος απόρριψης της κυβέρνησής του και ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ. Θα είναι το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος τόνισε πως η πρόκληση για την επόμενη μέρα, είναι πώς θα μεγαλώσουμε την πίτα και πώς θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε το σύνθημα του κυβερνώντος κόμματος «ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν» και πρόσθεσε: «Σε αυτό το δρόμο δεν θα τους ακολουθήσουμε, δεν είμαι εδώ για να τελειώσω κανένα, είμαι εδώ για να βάλουμε τη χώρα σε πορεία πραγματικής ανάκαμψης».

Για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, είπε ότι ο δρόμος της γειτονικής χώρας στην ΕΕ θα μένει κλειστός όσο δεν σέβεται την μειονότητα. «Εμείς στέλνουμε μήνυμα συνεργασίας, αλλά η κόκκινη γραμμή που τραβάμε είναι αδιαπραγμάτευτη, θα σταθούμε κοντά στα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης», ξεκαθάρισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
52
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 8
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5