Κόσμος

Ed Sheeran – Justin Bieber: Δεν δίνουν… δεκάρα και μπράβο τους! video

Το νέο τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ και του Εντ Σίραν αναφέρεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισαν στο παρελθόν οι δυο σταρ.

Λίγους μήνες αφότου ο Justin Bieber μίλησε δημοσίως για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο Καναδός τραγουδιστής και ο Βρετανός σταρ Ed Sheeran παρουσίασαν το νέο τραγούδι τους, ένα ντουέτο που μιλά για το άγχος και την κοινωνική φοβία.

[read4more]

“Με όλους αυτούς τους ανθρώπους τριγύρω, με παραλύει το άγχος”, τραγουδούν οι δύο σταρ στο single “I Don’t Care“, που μιλάει για τις εντυπώσεις τους από ένα πάρτι.

“Δεν νομίζω ότι είμαι στη θέση μου απόψε. Όλοι έχουν τόσα πράγματα να πουν. Έχω την αίσθηση ότι δεν είμαι κανείς”, λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπίμπερ συνεργάζεταιμε τον Σίραν. Το 2015 είχαν γράψει μαζί το τραγούδι Love Yourself, που ηχογράφησε τελικά ο πρώτος.

Στα τέλη Μαρτίου, ο 25χρονος Καναδός καλλιτέχνης έγραψε στο Instagram ότι θέλει να επιλύσει τα προβλήματά του που έχουν “βαθιές αιτίες” για “να μην καταρρεύσει” και “να διατηρήσει τον γάμο του” με το μανεκέν Χέιλι Μπόλντουιν. Πριν από δύο χρόνια είχε διακόψει μια περιοδεία εξηγώντας ότι ήθελε να ξανασταθεί ψυχολογικά στα πόδια του.

Ο 28χρονος Εντ Σίραν έχει επίσης δηλώσει πολλές φορές δημοσίως ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον ρόλο της διασημότητας, σε σημείο που αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού.

Ακούστε το νέο τραγούδι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «φόρεμα Temu» της συζύγου του Πιτ Χέγκσεθ στο δείπνο των ανταποκριτών διχάζει τις ΗΠΑ
«Την λυπάμαι, ο άντρας της είναι πολύ πλούσιος και δεν της αγοράζει ένα καλό φόρεμα» γράφει κάποιος ενώ άλλος: «Τώρα σας ενοχλούν και τα οικονομικά φορέματα; Τι πρέπει τελικά να κάνουν για να σας ικανοποιήσουν;»
Viral το φόρεμα της συζύγου του Πιτ Χέγκσεθ στο Δείπνο των Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο
Σάλος με τον Μπεν Στίλερ: Η παρεξηγημένη ανάρτηση του ηθοποιού που εξόργισε το διαδίκτυο και τους MAGA
Η ανάρτηση του Στίλερ έγινε 20 λεπτά μετά την επίθεση με πυροβολισμούς στο δείπνο των αντακριτών του Λευκού Οίκου αλλά αφορούσε τη νίκη της ομάδας μπάσκετ Νιου Γιορκ Νικς
Μπεν Στίλερ
Στη Ρωσία ο Αραγτσί: Κατηγόρησε τις ΗΠΑ για την αποτυχία των ειρηνευτικών συνομιλιών με το Ιράν
Από την Αγία Πετρούπολη, ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι φέρουν την ευθύνη για την αποτυχία των ειρηνευτικών συνομιλιών στο Πακιστάν
O Αμπάς Αραγτσί
«Καμπανάκι» της Ισπανίας για τα αεροπορικά εισιτήρια: «Αγοράστε τώρα» γιατί έρχεται εκτόξευση τιμών
Η διατάραξη στις παγκόσμιες προμήθειες πετρελαίου ώθησε τις τιμές προς τα πάνω κατά περίπου 50% μετά τα πλήγματα που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ εναντίον του Ιράν
Αεροδρόμιο στην Γκραν Κανάρια
Τζέικ Ράινερ: Ο γιος του Ρομπ Ράινερ μιλάει πρώτη φορά για τη δολοφονία των γονιών του – «Η ζωντανή μου κόλαση»
«Ο κόσμος μου, όπως τον ήξερα, είχε καταρρεύσει. Ήμουν σε ένα παραλήρημα» - Ο διάσημος σκηνοθέτης και η σύζυγός του δολοφονήθηκαν από τον γιο τους και αδερφό του, Νικ Ράινερ
Ο Ρομπ Ράινερ με τη σύζυγό του Μισέλ και τον γιο τους Τζακ