Κόσμος

Διαψεύδει το Κρεμλίνο τα περί συνάντησης Πούτιν – Τραμπ στη σύνοδο της G20

Το Κρεμλίνο διέψευσε πανηγυρικά τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε ανακοινώσει πως θα συναντηθεί με Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η συνάντηση Τραμπ και Πούτιν θα λάμβανε χώρα στη σύνοδο της G20 στην Ιαπωνία, στα τέλη Ιουνίου, όπως είχε κάνει γνωστό νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος.

“Δεν έχει υπάρξει τέτοιο αίτημα. Επίσης, δεν υπάρχει προς το παρόν μια τέτοια συμφωνία”, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βόρεια Κορέα στέλνει ακόμη 30.000 στρατιώτες για να πολεμήσουν στο πλάι της Ρωσίας στην Ουκρανία, εκτιμούν αξιωματούχοι
Η Ουκρανία εκτιμά ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είναι σε θέση να παρέχει στους στρατιώτες «τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπλα και πυρομαχικά» με στόχο την «περαιτέρω ενσωμάτωση στις ρωσικές μάχιμες μονάδες»
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν σε συνάντηση με τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου, στην Πιονγκγιάνγκ