Πολιτική

ΝΔ προκαλεί Τσίπρα: Ψηφίστε την τροπολογία για κατάργηση μείωσης στο αφορολόγητο

Αν ο κ. Τσίπρας δεν την ψηφίσει, θα επιβεβαιώσει ότι εξαπατά τους Έλληνες, λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

«Με τη μείωση του αφορολόγητου που ψήφισε μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι χάνουν σχεδόν ένα μηνιάτικο. Και αυτό, την ώρα που ο κ. Τσίπρας βαφτίζει το προεκλογικό του επίδομα 13η σύνταξη», δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία έφερε στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου με την οποία συμφωνούν και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αν δεν την ψηφίσει ο κ. Τσίπρας θα επιβεβαιώσει ότι για μια ακόμη φορά εξαπατά τους Έλληνες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πληρωμές των αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για τις πληρωμές που έχουν γίνει σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι σήμερα, καθώς και για αυτές που είναι προγραμματισμένες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 11