Κόσμος

“Ψήνεται” η συνάντηση Πούτιν και Τραμπ – Πότε υπολογίζει ο Ρώσος πρόεδρος

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε πως η πιο κοντινή ημερομηνία συνάντησης με τον Ντόναλντ Τραμπ είναι η σύνοδος κορυφής της G20 στην Ιαπωνία.

Ο κ. Πούτιν μάλιστα υπογράμμισε πως η ρωσική πλευρά είναι ανοικτή για μια τέτοια συνάντηση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην σύνοδο κορυφής της G20 στην πόλη Οζάκα της Ιαπωνίας.

«Η εγγύτερη δυνατότητα, όπως αντιλαμβάνομαι, είναι να συναντηθώ με τον πρόεδρο Τραμπ κατά την διάρκεια της G20 στην Ιαπωνία» δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν, μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο της Αυστρίας Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν.

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων, αν υπάρχει το ενδεχόμενο μιας συνάντησης κορυφής ΗΠΑ-Ρωσίας στην Βιέννη, ο πρόεδρος Πούτιν είπε: «Αν η αμερικανική πλευρά είναι έτοιμη να συνεχίσουμε τις επαφές υπό ένα τέτοιο ιδιαίτερο καθεστώς, τότε .. είμαστε ανοιχτοί να διεξάγουμε συνομιλίες σε οποιαδήποτε τόπο, συμπεριλαμβανομένης της Βιέννης. Η Βιέννη είναι ένας ωραίος τόπος για να διεξαχθούν συνομιλίες σε επίπεδο κορυφής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
29 παιδιά σκοτώθηκαν στον «πόλεμο» μεταξύ αντιπάλων καρτέλ στο Μεξικό - Τουλάχιστον 97 οι αγνοούμενοι
Ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του «Ελ Τσάπο» και της φράξιας του «Ελ Μάγιο» στην πολιτεία Σιναλόα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.200 ανθρώπους, ενώ άλλοι 1.400 αγνοούνται
Εθνικοί φρουροί αποκλείουν μια περιοχή όπου ένα πτώμα βρίσκεται σε δρόμο στην πόλη Culiacan της πολιτείας Sinaloa
Θύμα ανθρωποκτονίας «απευθύνθηκε» στον δολοφόνο του μέσω βίντεο AI την ώρα της δίκης στις ΗΠΑ - «Σε μια άλλη ζωή, ίσως να ήμασταν φίλοι»
Το βίντεο σηματοδοτεί μια καινοτόμα χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο δικαστικό σύστημα, που αντιμετωπίζει την ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία με ένα μείγμα έντονου ενδιαφέροντος και δέους
Το ολόγραμμα του δολοφονημένου Κρίστοφερ Πέλκι