Πολιτική

Σαμαράς: Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολίασε την επίθεση κουκουλοφόρων κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης σε σημείο επί της Λεωφόρο Συγγρού.

Εξερχόμενος της εκδήλωσης στην οποία είχε παραστεί, και σχολιάζοντας την επίθεση, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα.

Μπακογιάννης: «Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε! Πάρτε το χαμπάρι»

Με αφορμή την επιδρομή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Νίκος Μακρόπουλος, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την εξής δήλωση:

[read4more]

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική.

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι».

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων έκανε καταδρομική επίθεση σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Κώστα Μπακογιάννη, κ. Νίκου Μακρόπουλου.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητο του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

epithesi siggrou epithesi siggrou epithesi siggrou epithesi siggrou

Η προαναγγελία της εκδήλωσης

Για την εκδήλωση είχε αναρτηθεί και σχετική ενημέρωση σε διάφορα sites, σύμφωνα με την οποία ένας εκ των ομιλητών θα ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαιρετισμό ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει και ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε την

makropoulos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 10
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ