Κόσμος

Βρετανία: Οι Συντηρητικοί ετοιμάζουν νέα πρόταση μομφής κατά της Μέι

Η Τερέζα Μέι βρίσκεται στο στόχαστρο των Συντηρητικών και όπως διαρρέεται ετοιμάζουν νέα πρόταση μομφής εις βάρος της. Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί σήμερα.

Τη διεξαγωγή νέας διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης για την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων αναμένεται να  ζητήσουν  κορυφαία στελέχη της λεγόμενης Επιτροπής 1922 των Τόρις. Τις πληροφορίες δημοσίευσε αργά το βράδυ της Τρίτης (21.05.2019) στην ηλεκτρονική της έκδοση η ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun.

«Θα ζητήσω από τους συναδέλφους μου (…) να υπάρξει αλλαγή του κανονισμού ώστε να μπορέσουμε να διεξαγάγουμε ψήφο εμπιστοσύνης εάν η Τερέζα [Μέι] δεν είναι διατεθειμένη να παραιτηθεί τώρα», φέρεται να δήλωσε ο Νάιτζελ Έβανς, διακεκριμένος βουλευτής των Συντηρητικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ