Κόσμος

Μόνο το 28% των Ρώσων έχουν πρόσβαση στον ειδικό αριθμό έκτακτης ανάγκης

Μόνο το 28% των πολιτών έχει πρόσβαση προς το παρόν το σύστημα κλήσεων για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην Ρωσία μέσω του αριθμού 112, καθώς δεν έχει αναπτυχθεί σε 73 περιφέρειες της χώρα. Την σχετική ανακοίνωση ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Αλεξέι Κουντρίν μιλώντας στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (άνω βουλή).

«Μόνο 28% των πολιτών μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως το σύστημα αυτό, ενώ έχουν δαπανηθεί σημαντικά κονδύλια» δήλωσε ο Κουντρίν, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος και η κυβέρνηση έχουν δώσει εντολή να ολοκληρώσουν την εφαρμογή του ‘συστήματος 112’ με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει.

Με βάση τα στοιχεία του Ελεγκτικού συνεδρίου για τη δημιουργία του «συστήματος 112» έχουν δαπανηθεί στο διάστημα 2013-2017 14 δισεκατομμύρια ρούβλια.

Ο τηλεφωνικός αριθμός 112 διασφαλίζει τη σύνδεση με όλες τις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης –πυροσβεστική , αστυνομία , πρώτες βοήθειες– καθώς και με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης βλαβών των δικτύων παροχής αερίου, ηλεκτροδότησης, υδροδότησης κλπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα στοιχεία για την κλοπή του αιώνα στο Λούβρο - Έκλεψαν πάνω από 8.000 διαμάντια, 200 μαργαριτάρια και δεκάδες σμαράγδια και ζαφείρια
Μέχρι και σήμερα οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τα κοσμήματα ενώ δεν ξέρουν καν αν αυτά είναι κάπου κρυμμένα ή αν έχουν πωληθεί ή καταστραφεί
λούβρο