Κόσμος

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε κοντά στον Λευκό Οίκο! Video

Ο άνδρας, που αυτοπυρπολήθηκε χθες, Τετάρτη (29.5.2019), κοντά στον Λευκό Οίκο, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (30.5.2019) η αμερικανική αστυνομία πάρκων.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, και είναι σε κοντινή απόσταση στο Λευκό Οίκο.

[read4more]

Ο αυτόχειρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε ως Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπός της αστυνομίας, Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρα του άνδρα.

Προσοχή, το παρακάτω βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

https://youtu.be/jA5UMNxLQgM

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για “την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση”. Σύμφωνα με τις αρχές, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν: «Ευπρόσδεκτη η συνάντηση Τραμπ – Πούτιν αν έχει στόχο μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη στην Ουκρανία»
«Δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση για τη μετακίνηση του Ρώσου προέδρου και του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην ΕΕ» διευκρινίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Αποκάλυψη Reuters: Η κυβέρνηση Άσαντ μετέφερε κρυφά δεκάδες χιλιάδες σορούς σε μυστική τοποθεσία στη Δαμασκό για να σβήσει τα ίχνη δολοφονιών
Η επιχείρηση μεταφοράς σορών από την Κουτάιφα σε μια άλλη κρυφή τοποθεσία ονομάστηκε «Επιχείρηση Μετακίνηση της Γης» και διήρκεσε από το 2019 έως το 2021 - Δεκάδες χιλιάδες οι θαμμένοι
Ο μηχανικός Ahmed Ghazal πλησιάζει μια τρύπα που, όπως είπε, προοριζόταν να γίνει μυστικός μαζικός τάφος από την κυβέρνηση Άσαντ κοντά στην πόλη Dhumair της Συρίας 2
«Μας συμφέρει η πώληση των μαχητικών Eurofighter στην Τουρκία» λέει o Γερμανός ΥΠΕΞ
Σημείωσε επίσης ότι «η Τουρκία είναι ένας βασικός στρατηγικός εταίρος για εμάς στο πλαίσιο της συμμαχίας του ΝΑΤΟ», επισημαίνοντας ότι «οι διαπραγματεύσεις για τις λεπτομέρειες συνεχίζονται»
Μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter Typhoon 5