Κόσμος

Ινδία: Ξύρισαν το κεφάλι μητέρας και κόρης διότι αντιστάθηκαν σε βιασμό

Φρίκη προκαλεί το περιστατικό που έγινε σε χωριό στην Ινδία. Ξύρισαν το κεφάλι μιας μητέρας και της κόρης της, τις ξυλοκόπησαν και τις διαπόμπευσαν στο χωριό επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού από ομάδα ανδρών, ανακοίνωσε η ινδική αστυνομία.

Στην Ινδία τα στοιχεία όσον αφορά την σεξουαλική βία που ασκείται στις γυναίκες προκαλούν πραγματικό σοκ, ιδιαίτερα στις αγροτικές της ζώνες, στις οποίες ζει το μεγαλύτερο μέρος των 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων της, είναι απογοητευτικά.

Επτά άνδρες, ένας από τους οποίους ήταν αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, μπήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της γυναίκας σ’ αυτό το χωριό της Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, με πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη κόρη της, διευκρίνισε η αστυνομία.

Όταν το κορίτσι και η μητέρα του, της οποίας ο σύζυγος κερδίζει τον επιούσιο επαιτώντας, αντιστάθηκαν, δέχθηκαν επίθεση και ο αξιωματούχος τις οδήγησε στη συνέχεια σε έναν κουρέα για να τους ξυρίσει το κεφάλι, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στην αστυνομία.

“Προς το παρόν έχουν συλληφθεί έξι από τους υπόπτους στην υπόθεση αυτή. Η αστυνομία διεξάγει επιχειρήσεις για την σύλληψη και των υπολοίπων, οι οποίοι διαφεύγουν μετά το γεγονός”, δήλωσε ο αστυνομικός Σαντζάι Κουμάρ.

Ο αξιωματούχος του χωριού και ο κουρέας βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Η υπόθεση αυτή προσήλκυσε την προσοχή των ινδικών μέσων ενημέρωσης και έντονες επικρίσεις από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Μπιχάρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο «καρατόμησε» τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών μετά από έκθεση που αντέκρουε τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τζέφρι Κρους, διευθυντής της Defense Intelligence Agency (DIA), απομακρύνθηκε από τη θέση του – Η απόφαση ελήφθη μετά από εσωτερική έκθεση για το Ιράν, που θεωρήθηκε ενοχλητική για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times
Ο Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και Διευθυντής της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) Τζέφρι Κρουζ
Το Ισραήλ καταγγέλλει «ξεδιάντροπο ψέμα» για την κήρυξη λιμού στη Γάζα από τον ΟΗΕ – Αμφισβητούν την έκθεση οι ΗΠΑ
Ο ΟΗΕ επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι η Γάζα πλήττεται από λιμό – Tο Ισραήλ απορρίπτει τα συμπεράσματα αυτά ως «ξεδιάντροπο ψέμα» και κατηγορεί τη Χαμάς, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες αμφισβητούν τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε
Παιδιά στη Γάζα κρατώντας κατσαρόλες 10