Κόσμος

Κρεμλίνο: Ο Τραμπ θέλει επιτάχυνση του διαλόγου με τον Πούτιν

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε να επιταχυνθεί ο διάλογος με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν συναντήθηκαν στην Οσάκα της Ιαπωνίας όπου έλαβε χώρα η σύνοδος της G20, λέει το Κρεμλίνο.

Ο Τραμπ και ο Πούτιν, οι οποίοι συναντήθηκαν την Παρασκευή (28.6.2019) για 1,5 ώρα στο περιθώριο της συνόδου των 20 ισχυρών του κόσμου, εμφανίστηκε έτοιμος να ξεκινήσει έναν διάλογο με τη Ρωσία για τη στρατηγική σταθερότητα και τον αφοπλισμό.

Τουλάχιστον, αυτό μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, το ζήτημα των Ουκρανών ναυτών που συνέλαβε η Ρωσία στα τέλη του 2018 στην Κριμαία, πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα κρυφά παιδιά του Βλαντίμιρ Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα – Σπάνιες εικόνες τα δείχνουν να θέλουν να γίνουν γυμναστές όπως η μητέρα τους
Φωτογραφίες και βίντεο που διέρρευσαν από τη Ρωσία δείχνουν για πρώτη φορά τους φερόμενους ως γιους του Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι εκπαιδεύονται στη γυμναστική υπό την επίβλεψη της Αλίνας Καμπάεβα, της πρώην ολυμπιονίκης
Οι εικόνες των κρυφών γιων του Πούτιν