Χωρίς κατηγορία

“Μήνυμα” Αποστολάκη στην Τουρκία: Να μην παρερμηνεύεται η στάση μας ως αδυναμία!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης συμμετείχε σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, σε σεμινάριο που διοργανώνει το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου όπου και πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την ελληνική αμυντική πολιτική ασφαλείας.

Ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης μίλησε εφ’ όλης της ύλης για τις κρίσιμες εξελίξεις στο Αιγαίο, στην κυπριακή ΑΟΖ και την Μεσόγειο, αλλά και στη συνεργασία με τις ΗΠΑ και το μέλλον των εξοπλιστικών προγραμμάτων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ έστειλε “μήνυμα” στην Τουρκία λέγοντας πως δεν πρέπει “να παρερμηνεύεται η στάση της Ελλάδας ως αδυναμία”!

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Αποστολάκη στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία