Πολιτική

Εκλογές 2019: Φεύγει από το Μαξίμου ο Μητσοτάκης… πριν προλάβει να μπει! video

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να "στήσει" αλλού το... στρατηγείο του και όχι στο Μαξίμου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 08.07.2019 αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και λίγο μετά, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την… παράδοση – παραλαβή.

[read4more]

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όμως, ο αρχηγός της ΝΔ σχεδιάζει να… φύγει από το Μαξίμου πριν καλά – καλά “μετακομίσει” στο πρωθυπουργικό γραφείο!

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να “στήσει” το στρατηγείο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης! Εκεί αναμένεται να βρίσκεται τόσο το γραφείο του, όσο και εκείνα των στενών του συνεργατών, ενώ στο Μαξίμου θα γίνονται μόνο οι επίσημες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στον πέμπτο όροφο αναμένεται να βρίσκεται το γραφείο του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος έχει… κάτσει ξανά στο ίδιο γραφείο ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Στον τέταρτο όροφο θα έχει το γραφείο του ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, κ. Κωνσταντίνος Ζούλας.

Δείτε τι σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3
Πρόεδρος Αρείου Πάγου σε δικηγορικούς συλλόγους: Γιατί δεν κινήσατε πειθαρχική διαδικασία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
Έχει ήδη σταλεί στον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό αναφορά «για τη διερεύνηση πειθαρχικής ευθύνης δικηγόρου» εκ μέρους της Πρωτοδίκη Βόλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 23