Κόσμος

Νίκι Μινάζ: Ακύρωσε συναυλία της στη Σαουδική Αραβία!

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Η διάσημη αφροαμερικανίδα ράπερ Νίκι Μινάζ ακύρωσε τη συναυλία της στη Σαουδική Αραβία, επικαλούμενη τα δικαιώματα των γυναικών και των ΛΟΑΔ.

Η Νίκι Μινάζ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την προγραμματισμένη συναυλία που επρόκειτο να δώσει την επόμενη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία – κάτι που θα συνέβαινε για πρώτη φορά – τονίζοντας ότι στηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών και της κοινότητας ΛΟΑΔ.

https://twitter.com/Tijani_Goullet/status/1147504012146761728

“Αφού το σκέφτηκα προσεκτικά, αποφάσισα να μην προχωρήσω με την προγραμματισμένη συναυλία στο World Fest της Τζέντας. Αν και θέλω όσο τίποτα άλλο να παρουσιάσω το σόου μου στους θαυμαστές μου στη Σαουδική Αραβία, αφού πληροφορήθηκα καλύτερα τα θέματα, πιστεύω ότι είναι σημαντικό για εμένα να ξεκαθαρίσω την υποστήριξή μου στα δικαιώματα των γυναικών, την κοινότητα ΛΟΑΔ και την ελευθερία της έκφρασης” ανέφερε η τραγουδίστρια στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η συναυλία της Αμερικανίδας σταρ στη Σαουδική Αραβία, σε μια περίοδο που το υπερσυντηρητικό σουνιτικό βασίλειο προσπαθεί να παρουσιάσει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα στο εξωτερικό, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: «Μπορεί να πάω στη Μέση Ανατολή το Σαββατοκύριακο» – Η εκεχειρία στη Γάζα «είναι πολύ κοντά» λένε αξιοματούχοι
Η εκεχειρία μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ είναι «πάει πολύ καλά» λέει ο Τραμπ καθώς βασικοί σύμβουλοί του συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις στην Αίγυπτο
Ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ανώφελη και επιζήμια» η υπουργική σύνοδος στο Παρίσι λέει το Ισραήλ - «Καμία συμφωνία για τη Γάζα δεν θα επιτευχθεί χωρίς τη συγκατάθεσή μας»
Υπουργική σύνοδος με πρωτοβουλία της Γαλλίας για τη μεταπολεμική Γάζα, με ΥΠΕΞ πέντε ευρωπαϊκών, πέντε αραβικών, καθώς και του Καναδά και της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι
Καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στην πόλη της Γάζας