Χωρίς κατηγορία

Χαλκιδική: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Δευκαλίων» για τη συνδρομή του Στρατού

Μετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε διαταγή για ενεργοποίηση τμημάτων του σχεδίου «Δευκαλίων» που αφορά στη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τα ακραία φαινόμενα που έπληξαν τη Χαλκιδική.

Η συνδρομή αφορά, μεταξύ άλλων, και υποστήριξη στην αποκατάσταση υποδομών.

Στο πλαίσιο του σχεδίου τίθενται, επίσης, σε ετοιμότητα στρατιωτικά νοσοκομεία για την παροχή υγειονομικής υποστήριξης, εφόσον ζητηθεί.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία