Κόσμος

Φλωρεντία: “Χάος” από την φωτιά – Τεράστιες ουρές στα τρένα και δεκάδες ακυρώσεις δρομολογίων [pics]

Όσοι ταξίδευαν σήμερα με τους ιταλικούς σιδηροδρόμους ταλαιπωρήθηκαν πολύ λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων και της ακύρωσης τουλάχιστον 25 δρομολογίων των τραίνων υψηλής ταχύτητας μετά τη φωτιά που έπληξε τις υποδομές γύρω από τη Φλωρεντία.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε μια μονάδα ελέγχου δικτύου και σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, πιθανόν οφείλεται σε εμπρησμό, ανακοίνωσε η εταιρία σιδηροδρομικού δικτύου RFI.

Η αναστάτωση αυτή επηρέασε τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πόλεων, σε μια εβδομάδα όπου τα συνδικάτα των εργαζομένων στις μεταφορές έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Οι αμαξοστοιχίες γύρω από τη Φλωρεντία ακινητοποιήθηκαν προκειμένου οι αρχές να διενεργήσουν έρευνα. Η υπηρεσία έχει ήδη αποκατασταθεί αλλά με τρεις ώρες καθυστέρηση κατά μέσο όρο και 25 ακυρώσεις δρομολογίων των τραίνων υψηλής ταχύτητας, πρόσθεσε η RFI.

florentia

florentia

florentia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απελευθερώνεται ο Αμερικανοϊσραηλινός όμηρος Ίνταν Αλεξάντερ - «Δεν έχουμε συμφωνήσει για κατάπαυση πυρός με τη Χαμάς» λέει ο Νετανιάχου
Ο Τραμπ χαρακτήρισε «μνημειώδη είδηση» την ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς πως θα προχωρήσει στην απελευθέρωση αμερικανοϊσραηλινού ομήρου
O όμηρος της Χαμάς Ίνταν Αλεξάντερ
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα