Κόσμος

Τέξας: “Είχα στόχο τους Μεξικανούς”, ομολόγησε ο μακελάρης!

Ο ύποπτος που κατηγορείται ότι σκότωσε 22 ανθρώπους στο μακελειό στο Walmart του Ελ Πάσο, στο Τέξας, το περασμένο Σαββατοκύριακο (3-4.8.2019), είπε στην αστυνομία ότι στόχος του ήταν "Μεξικανοί".

Η εφημερίδα Washington Post έκανε γνωστό ότι περιήλθε στην κατοχή της το επίσημο έγγραφο της σύλληψής του, όπου η αστυνομία σημειώνει πως ο Πάτρικ Κρούσιους ομολόγησε ότι διέπραξε την ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο του Τέξας.

[read4more]

“Εγώ είμαι αυτός που πυροβόλησε” είπε ο Κρούσιους στην αστυνομία, την ώρα της σύλληψής του, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, που επικαλείται το επίσημο έγγραφο, το οποίο συνέταξε ο ντετέκτιβ Άντριαν Γκαρσία την επομένη του μακελειού.

Η αστυνομία έθεσε τον Κρούσιους υπό κράτηση, αφού επενέβη έπειτα από τις πληροφορίες που είχε λάβει για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει σε μια διασταύρωση κοντά στο Walmart. Ένας άνδρας βγήκε από το όχημα με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε, περιγράφεται στο έγγραφο.

“Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι άνοιξε πυρ μέσα στο πολυκατάστημα, χρησιμοποιώντας ένα ΑΚ-47 και πυροβόλησε εναντίον αθώων θυμάτων”, έγραψε ο Γκαρσία.

Ο Κρούσιους, σύμφωνα με τη Washington Post, ομολόγησε ότι στόχος του ήταν “Μεξικανοί”.

Ωστόσο, η αστυνομία του Ελ Πάσο αρνήθηκε να σχολιάσει στο Reuters τη σχετική έκθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά η ψηφοφορία των Καρδιναλίων για την εκλογή του νέου Πάπα - Αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει λευκός καπνός
Μέσα στην ημέρα έχουν προγραμματιστεί 4 ψηφοφορίες, στις 10:30, 12:00, 18:30 και 20:00 το απόγευμα - Ποιες οι διαδικασίες στην περίπτωση που εκλεχθεί ο νέος Πάπας
Καμινάδα
Το Πακιστάν απειλεί με εκδίκηση την Ινδία για την επίθεση με πυραύλους – Φόβοι για κλιμάκωση των εχθροπραξιών
«Δεσμευόμαστε πως θα εκδικηθούμε κάθε ρανίδα αίματος αυτών των μαρτύρων», διεμήνυσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Σαμπάζ Σαρίφ σε διάγγελμά του προς το έθνος
Κατεστραμένο τζαμί μετά την επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν 2
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία περιμένει το «Habemus Papam» - Συνεδριάζουν ξανά οι Καρδινάλιοι, τέσσερις ψηφοφορίες σήμερα
Οι 133 Καρδινάλιοι αναμένεται να ψηφίσουν για πρώτη φορά (σήμερα) στις 10:30 το πρωί - Αυξάνονται οι πιθανότητες για την ανάδειξη του νέου Αγίου Πατέρα - Τι διαδικασία ακολουθείται με το που βγει λευκός καπνός
Κόσμος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου 6