Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ζητά ισόβια για τους εμπρηστές

Αύξηση των ποινών για τους εμπρηστές και εφαρμογή της ποινής των ισοβίων για όσους καίνε ηθελημένα τα δάση, ζητά η Ελληνική Λύση.

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις φωτιές σε Εύβοια και Θήβα, ασκεί κριτική σε όσους κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 70 χρόνια, τους οποίους κατηγορεί ότι είναι «ανίκανοι και ανήμποροι» ενώ κινούνται χωρίς οργάνωση και σχέδιο και προσπαθούν να προλάβουν τις εξελίξεις.

«Η Ελληνική Λύση για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, λέει ναι στις αναδασώσεις, αλλά όχι με πεύκα! Υπάρχουν και άλλα φυτά και δέντρα που δεν γίνονται “υγρό πυρ” με την πρώτη φωτιά! Ας ξεκινήσουμε κάποια στιγμή, πριν αφήσουν μόνο στάχτη στη χώρα!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Εθελοντική στράτευση γυναικών το 2026 – Έχουμε το καλύτερο anti drone σύστημα για τα Bayraktar
«Θα ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε μια μονάδα 150 εθελοντριών για να μπορέσουμε να συνδέσουμε τις γυναίκες περισσότερο με τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι στα επαγγελματικά μας στελέχη είμαστε αρκετά καλά» τονίζει ο ΥΕΘΑ
Νίκος Δένδιας 11
Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ΕΔΕ στο λιμενάρχη Χανίων – «Η ανθρωπιά δεν είναι άλλοθι για συγκάλυψη»
«Έχουμε κράτος δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών. Ειδικά για τον Λιμενάρχη Χανίων, είθισται στη διαδικασία μιας ΕΔΕ, να μην παραμένει στη θέση ευθύνης ο διερευνώμενος, για να μην παρακωλύεται η έρευνα»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στα έδρανα της Βουλής 41