Κόσμος

Βουλγαρία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια μετά από απειλητικά μηνύματα

Οι βουλγαρικές αρχές ενίσχυσαν σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της Σόφιας, του Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη), της Βάρνας και του Μπουργκάς, μετά από απειλές για εκρήξεις βομβών, που στάλθηκαν με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αεροδρόμια και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Υπήρχε επίσης μήνυμα για βόμβα στο κτίριο της κρατικής τηλεόρασης και το προσωπικό της απομακρύνθηκε για τρεις ώρες, μέχρι να γίνουν οι έλεγχοι από την αστυνομία.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι παρόμοια μηνύματα εστάλησαν χθες και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιθανό φαινόμενο «ντόμινο» στην Καμτσάτκα μετά τον σεισμό 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία
Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε στην Καμτσάτκα ενδέχεται να μην είναι μεμονωμένο γεγονός, σύμφωνα με τον καθηγητή Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μανώλη Σκορδίλη
Νηπιαγωγείο που υπέστη ζημιές από το σεισμό στη Ρωσία 2