Driveit

Αυτή είναι η πιο «σκοτεινή» BMW X6 στον κόσμο! [pics]

Θέλοντας να κλέψει λίγο δημοσιότητα από την πρεμιέρα της ανταγωνιστικής Mercedes-Benz GLE Coupe, η BMW παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη την BMW VBX6 - το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που είναι βαμμένο με το υλικό Vantablack - γνωστό και ως το πιο σκοτεινό μαύρο του κόσμου.

Το υλικό Vantablack VBx2 που εξελίχθηκε από την Surrey Nano Systems απορροφά πάνω από 99% του ορατού φωτός εξαλείφοντας τις αντανακλάσεις στο αμάξωμα της X6. Η απόχρωση του γερμανικού SUV είναι τόσο σκοτεινή που αλλοιώνει την αντίληψη που έχει ο θεατής για το αντικείμενο και από ορισμένες γωνίες το κάνει να μοιάζει δισδιάστατο.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα