Κόσμος

Ισπανία: Απέλπιδες προσπάθειες Σάντσεθ για συμφωνία με την αντιπολίτευση

O ηγέτης του Σοσιαλιστικού κόμματος Πέδρο Σάντσεθ θα καλέσει τους ηγέτες των Podemos, Ciudadanos αλλά και του Λαϊκού Κόμματος για συνομιλίες.

Εκεί ο Σάντσεθ θα προσπαθήσει να τους πείσει να τον υποστηρίξουν στην κρίσιμη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο ώστε να γίνει πρωθυπουργός και να μην οδηγηθεί και πάλι η χώρα σε εκλογές.

Αυτό έκανε γνωστό η δημόσια τηλεόραση TVE που επικαλείται κυβερνητικές πηγές για αυτή την απέλπιδα προσπάθεια του Σάντσεθ για να λυθεί το κυβερνητικό αδιέξοδο. Οι Σοσιαλιστές είχαν κερδίσει τις εκλογές τον Απρίλιο, όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν πλειοψηφία ώστε να κυβερνήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό