Κόσμος

Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια! video

Mε τέσσερα πόδια και τρία χέρια ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στη Ινδία, στο κρατίδιο Ρατζαστάν. Ωστόσο, το δίδυμο αδελφάκι της γεννήθηκε, κανονικά, με τέσσερα άκρα.

Η μητέρα Raju, 24 ετών, πιστεύουν οι γιατροί, ότι δεν είχε υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, καθώς στη μήτρα της φαίνεται να κυοφορούσε τρίδυμα!

Τώρα, θεωρείται ότι τα πρόσθετα άκρα του κοριτσιού θα μπορούσαν να απομακρυνθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης στο νοσοκομείο του Τζαϊπούρ.

Η νεαρή μητέρα έφερε τελικά στον κόσμο τα δίδυμα, αγόρι και κορίτσι, σε νοσοκομείο στο Tonk του κρατιδίου Ρατζαστάν την Παρασκευή (20.9.2019). Ενώ το αγόρι γεννήθηκε υγιές, το κορίτσι είχε με επιπλέον των τεσσάρων, συνολικά, ποδιών και ένα τρίτο χέρι που κάλυπτε ολόκληρο το στήθος και την κοιλιά του.

Ο Δρ Rohitesh Meena, ο χειρουργός που παρέδωσε τα μωρά, δήλωσε: “Η Raju γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τα δίδυμα.

Δείτε βίντεο από το 2016 με μωρό που γεννήθηκε, επίσης, στην Ινδία με οκτώ άκρα:

“Το αρσενικό παιδί είναι φυσιολογικό, αλλά το θηλυκό είναι περίπτωση συζευγμένων δίδυμων. Είχε μικρό πρόβλημα αναπνοής. Τη βάζουμε στην υποστήριξη οξυγόνου και τα ζωτικά της είναι σταθερά τώρα.

“Θα την παραπέμψουμε σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στο Τζαϊπούρ για περαιτέρω θεραπεία και παιδιατρική επέμβαση. Η κατάσταση της μητέρας και του αγοριού είναι σταθερή”.

Οι γονείς, οι οποίοι είναι αναλφάβητοι, δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα και αγνοούσαν ότι περίμεναν δίδυμα.

“Δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα. Ανησυχούσαν μετά τη γέννηση του κοριτσιού”, πρόσθεσε ο Δρ Rohitesh Meena.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα πρόσθετα άκρα του βρέφους θα μπορούσαν να απομακρυνθούν με χειρουργική επέμβαση.

πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο αρχηγός του ακροαριστερού κόμματος, Ζαν Λυκ Μελανσόν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2027
«Έχουμε λιγότερο από ένα χρόνο μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Από την πλευρά μας, όλα είναι έτοιμα – υπάρχει ομάδα, πρόγραμμα και ένας μοναδικός υποψήφιος» λέει ο Μελανσόν
Ζαν Λικ Μελανσόν
Ο Τραμπ ανακοίνωσε την «Επιχείρηση ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ για τα πλοία που έχουν εγκλωβιστεί
Η επιχείρηση των ΗΠΑ για την απελευθέρωση των πλοίων στα Στενά του Ορμούζ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το πρωί - Παράλληλα, ο Τραμπ έκανε λόγο για «πολύ θετικές συζητήσεις» με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Deutsche Welle: Μεγαλύτερος ο φόβος της Γερμανίας για απόσυρση πυραύλων Tomahawk παρά για την αποχώρηση 5.000 Αμερικανών στρατιωτών
Προβληματισμό στο Βερολίνο προκαλούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ για μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας και την ακύρωση της ανάπτυξης πυραύλων Tomahawk που θεωρούνταν κρίσιμος παράγοντας αποτροπής
Tomahawk