Πολιτική

Πατούλης σε Τσίπρα: Μάζεψε τις αφίσες του “Σπούτνικ” από την Αττική

Την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να απομακρυνθεί μεγάλη ποσότητα διαφημιστικού υλικού για το φεστιβάλ "Σπούτνικ" της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που έληξε χθες, ζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Γ. Πατούλης, αφού αναφέρεται στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας να «απαλλάξει» τους κεντρικούς δρόμους από το φαινόμενο της αφισορρύπανσης, παρατηρεί ότι το ίδιο διάστημα, οι κεντρικοί δρόμοι του Λεκανοπεδίου γέμισαν ξανά με εκατοντάδες αναρτημένα banners, που «διαφήμιζαν» την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο φεστιβάλ νεολαίας του, στο Γουδί. Και ζητά από τον κ. Τσίπρα να δώσει «εντολή σε αυτούς που ανάρτησαν τα εκατοντάδες banners του κόμματός του, να τα αποκαθηλώσουν, ώστε να μην επιβαρυνθούν μέσα των δήμων ή της Περιφέρειας».

Χαρακτηρίζει την ενέργεια ως «ελάχιστη πράξη σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον και στους πολίτες» και διευκρινίζει ότι δεν είναι στην πρόθεση της διοίκησης της Περιφέρειας η αντιπαράθεση με τα πολιτικά κόμματα καθώς επιδίωξη είναι η συνεργασία μαζί τους, ώστε από κοινού «να προωθήσουμε τις πολιτικές εκείνες, που θα δώσουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των 66 δήμων του Λεκανοπεδίου».

Επίσης αναφέρει ότι πρόσφατα απέστειλε σχετική επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία, έναντι αυτού του φαινομένου που απειλεί την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ρυπαίνει το περιβάλλον και υποβαθμίζει την εικόνα των πόλεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη