Πολιτική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Τρέλα στο Twitter με τον… εθελοντισμό και το ’40!

Το μήνυμα που έστειλε η Δόμνα Μιχαηλίδου ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, είχε λίγο από... εθελοντισμό και στο Twitter επικρατεί "κόλαση"!

Οι λέξεις “έπος”, “αντίσταση”, “φασισμός”, “ναζισμός”, είναι μερικές μόνο από τις… επικρατέστερες που συναντά κανείς σε μηνύματα πολιτικών για την 28η Οκτωβρίου. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, ωστόσο, μίλησε για εθελοντισμό (!) κάνοντας τους χρήστες του Twitter να παραληρούν!

Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας αναφέρει στην ανάρτησή της: “Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού.

Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα.

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη.

“Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν”. Ζήτω η Ελλάς! #28october #parelasi @ Syntagma Square”.

Click4more: Συγκίνησε στην παρέλαση ο 17χρονος παραστάτης! Αριστούχος και από το Μπαγκλαντές

Όπως προαναφέραμε, τα σχόλια στα social media πήραν… φωτιά, με την ίδια την Δόμνα Μιχαηλίδου να προσπαθεί -όπως φαίνεται- να κάνει κάποιες “διορθωτικές κινήσεις”, έχοντας αφαιρέσει από την αρχική της δημοσίευση τα hashtags για τον Αϊνστάιν, στον οποίο ανήκει η φράση που έχει σε εισαγωγικά, αλλά και εκείνο για τον εθελοντισμό (#volunteering) που πλέον δεν υπάρχουν στην ανάρτησή της, αλλά φυσικά έχουν “αποτυπωθεί” από τους χρήστες των social media.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Δείτε και μερικές από τις πολλές αναρτήσεις στα social media

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στα «κάγκελα» τα κόμματα μετά την έρευνα εις βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων
Οι κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος προκαλούν σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις – Παραίτηση ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «συνδικαλιστική μαφία» καταγγέλλει το ΚΚΕ – Τι λένε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Νίκη
Γιάννης Παναγόπουλος 6
Πώς η «Διαφάνεια» του Αλέξη Τσίπρα θα «παρακολουθεί» τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος - Επτά παραδείγματα
Σκοπός της πλατφόρμας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού, είναι να οργανώσει, να ενοποιήσει και να καταστήσει πραγματικά αξιοποιήσιμη την ήδη διαθέσιμη πληροφορία
Αλέξης Τσίπρας
Μαρινάκης στο 12ο briefing για τους πολίτες: Τέσσερις μεγάλες αλλαγές στην προσεχή Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε επίσης σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων, την ανεργία, την ψήφο των αποδήμων, αλλά και σε πιο εξειδικευμένα θέματα
Παύλος Μαρινάκης
«Φαγωμάρα» δίχως τέλος στο ΠΑΣΟΚ: Αντιπαράθεση Καββαθά και Χρηστίδη στη Βουλή για τις συλλογικές συμβάσεις - «Μειώνετε τους μικρομεσαίους με όσα λέτε»
«Όποτε μας συναντάτε λέτε πως μας στηρίζετε και εδώ να λέτε πως εκπροσωπούμε τα συμφέροντα της κυβέρνησης» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ
Γιώργος Καββαθάς
Οργισμένη (πάλι) η Κωνσταντοπούλου: Η Νέα Δημοκρατία να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία, ο Γεωργιάδης είναι υπόλειμμα του ολοκληρωτισμού
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «κρύβεται» και αποφεύγει τη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου