Ελλάδα

Στους δρόμους της Αθήνας 388 νέοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Στους δρόμους της Αθήνας βρίσκονται από σήμερα 388 νέοι εργαζόμενοι στον Δήμο Αθηναίων που πέτυχαν στον διαγωνισμό 3Κ του ΑΣΕΠ, που έγινε το 2018.

Πρόκειται για εργάτες εξωτερικών χώρων, οδηγούς απορριμματοφόρων και τεχνίτες που ενισχύουν με την παρουσία τους τον σχεδιασμό για μια πόλη πιο καθαρή και πιο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

«Σας υποδεχόμαστε ως συναδέλφους και ως συμπαίκτες σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Και πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι εδώ στην Αθήνα η λογική μας δεν είναι να καλύψουμε απλώς κάποιες θέσεις. Ψάχνουμε για ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν συμπαίκτες μας. Για ανθρώπους οι οποίοι θα φορέσουν την φανέλα του Δήμου Αθηναίων με υπερηφάνεια», τόνισε στην τελετή ορκωμοσίας στο Σεράφειο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη επισημαίνοντας: «Όλοι εμείς μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις έχουμε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα. Να γυρίσουμε την πόλη ανάποδα και να θέσουμε τις βάσεις για ένα Δήμο ο οποίος δεν θα βάζει τον δημότη απέναντι αλλά θα τον έχει δίπλα του. Για ένα Δήμο γρήγορο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Για ένα Δήμο ο οποίος θα δίνει πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα».

Ενώ έκλεισε την σύντομη ομιλία του στέλνοντας ένα μήνυμα: «Αν θέλουμε να πετύχουμε η λέξη κλειδί είναι το «μαζί». Όλοι μαζί. Περιμένουμε παρά πολλά από εσάς όπως κι εσείς πάρα πολλά από εμάς. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αν συνεργαστούμε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 5
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων
Χριστούγεννα στα μπλόκα οι αγρότες: Στην άκρη τα τρακτέρ, ανοιχτές οι λωρίδες κυκλοφορίας, νέα σύσκεψη έως την Κυριακή
Τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη ακολουθούν διαδρομή μέσω της πόλης της Λάρισας, από την παλαιά εθνική οδό, και στη συνέχεια επανέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον κόμβο της Γυρτώνης
Στιγμιότυπο από τα μπλόκα των αγροτών στα Μάλγαρα
6