Ελλάδα

Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας από τον αγώνα των 10 χλμ

Μπορεί την Κυριακή (10.11.2019) ο αυθεντικός Μαραθώνιος να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά η δράση ξεκίνησε από σήμερα με την διεξαγωγή του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

O αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δίνει την ευκαιρία για μια σειρά από διάφορους άλλους αγώνες. Το πρόγραμμα άνοιξε σήμερα στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου (9.11.2019) με τη διαδρομή των 10.000μ. από τη λεωφόρο Αμαλίας προς το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στον αγώνα συμμετέχουν περίπου 12.000 δρομείς.

Στην εκκίνηση παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Την παράσταση έκλεψε ο Αντώνης Παππάς που πήρε μέρος στον αγώνα με το ειδικό του ποδήλατο. Να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη χρόνια ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, πραγματοποιείται ξεχωριστά, μια ημέρα νωρίτερα.

Στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας του αγώνα ως τις 9 το βράδυ θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η περιοχή είναι απροσπέλαστη για τα αυτοκίνητα. Αναλυτικά κλειστοί είναι οι παρακάτω δρόμοι.

Λ. Βασ. Αμαλίας – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Χαρ. Τρικούπη – Ακαδημίας – Λ. Βασ. Σοφίας – Φειδιππίδου – Λ. Μεσογείων – αναστροφή Λ. Μεσογείων (πρώην Σχολές Αξ/κών ΕΛ.ΑΣ.) – Λ. Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ. Μεσογείων – Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρ. Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.
marathonios

marathonios

marathonios

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: «Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας
Hellenic Train: Με 1,5 ώρα καθυστέρηση αναχώρησε το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με 210 επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος
Η Hellenic Train ενημερώνει ότι έδωσε στους 210 επιβάτες νερά και σνακ κατά την αναμονή και παράλληλα δυνατότητα αποζημίωσης με το 25% της αξίας του εισιτηρίου
Τρένο