Κόσμος

Άρχισαν οι ιστορικές ακροάσεις στο Κογκρέσο για την αποπομπή Τραμπ!

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τις ιστορικές δημόσιες ακροάσεις, στο πλαίσιο της έρευνας για την αποπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε το αμερικανικό Κογκρέσο. Ο πρόεδρος "εργάζεται" και "δεν παρακολουθεί" τις ακροάσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων, σχολίασε ο Λευκός Οίκος.

Με τις κάμερες να καταγράφουν τα γεγονότα στην υπόθεση Τραμπ, η Βουλή άρχισε την ακρόαση του ανώτατου διπλωμάτη Ουίλιαμ Τέιλορ, επιτετραμμένου των ΗΠΑ στο Κίεβο, και του Τζορτζ Κεντ, υψηλόβαθμου αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών με ειδίκευση στην Ουκρανία.

Click4more: Τραμπ – Ερντογάν: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση δύο… άσπονδων φίλων!

Οι δύο διπλωμάτες έχουν ήδη δώσει κατάθεση, κεκλεισμένων των θυρών, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν πρόσωπα του περιβάλλοντος του Ρεπουμπλικανού προέδρου να αναγκάσουν την Ουκρανία να διεξάγει έρευνα σε βάρος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος εμφανίζεται ως το φαβορί για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2020.

TRUMP IMPEACHMENT REUTERS

TRUMP IMPEACHMENT REUTERS

Τραμπ: “Είναι πολύ απασχολημένος για να παρακολουθεί τις ακροάσεις”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν παρακολουθεί τις ακροάσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του, διαβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.

“Έχει συναντήσεις στο Οβάλ Γραφείο. Δεν το παρακολουθεί. Εργάζεται”, δήλωσε η εκπρόσωπός του, Στέφανι Γκρίσαμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το νυφικό της βασίλισσας Ελισάβετ Β’: Το σύμβολο αναγέννησης της μεταπολεμικής Βρετανίας που κόστισε πάνω από 1 εκατ. δολάρια
Με 10.000 μικροσκοπικά μαργαριτάρια και ουρά πέπλου άνω των 4 μέτρων, το συγκεκριμένο νυφικό υπήρξε το σύμβολο για τη νέα εποχή που θα έφερνε η βασιλεία της τότε πριγκίπισσας
Queen Elizabeth II, Princess Elizabeth marries Prince Philip 20th November - 1947. The happy couple leave Westminster Abbey. (Photo by Topix Thomson/NCJ Archive/Mirrorpix via Getty Images)
O Ντόναλντ Τραμπ κράτα «ζωντανό» το TikTok στις ΗΠΑ: Το mega deal για την ασφαλή χρήση της εφαρμογής από τους Αμερικανούς
Η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει ότι ο αλγόριθμος θα επανεκπαιδευτεί και θα παρακολουθείται από τους συνεργάτες ασφαλείας της αμερικανικής εταιρείας
Ντόναλντ Τραμπ 2