Κόσμος

Επίσημο! Πάει… στην Βασίλισσα Ελισάβετ ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να μεταβεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λονδίνο για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, θα μεταβεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και θα γίνει δεκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Λευκό Οίκο.

Το πρόγραμμα του Τραμπ

Ο Τραμπ θα βρεθεί συνεπώς στη Βρετανία τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, οι οποίες θα έχουν κρίσιμη σημασία για το ζήτημα του Brexit. Η σύνοδος κορυφής, που έχει προγραμματισθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ, θα διεξαχθεί σ’ ένα πολυτελές συγκρότημα για γκολφ κοντά στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αμερικανός πρόεδρος προτίθεται να συζητήσει τις αμυντικές δαπάνες και την αντιμετώπιση των απειλών «που προέρχονται από τον κυβερνοχώρο, αυτών που επηρεάζουν κρίσιμες υποδομές μας και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, καθώς και αυτών που τίθενται από την τρομοκρατία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ