Χωρίς κατηγορία

Αγιορείτικη συνταγή για μελωμένο γιουβετσάκι

Το γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας. Παραδοσιακά το γιουβέτσι ψήνεται σε πήλινο σκεύος τουρκικής προέλευσης, το οποίο είναι γνωστό με το ίδιο όνομα, ή στη γάστρα στο φούρνο.

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για ονειρεμένο αγιορείτικο γιουβέτσι. Αν και ορφανό, μιας και οι μοναχοί στο Άγιο Όρος δεν τρώνε κρέας, είναι σίγουρο ότι η γεύση του θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Υλικά για 6 μερίδες αγιορείτικο γιουβέτσι…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα