Κόσμος

Ερντογάν: Για να υπάρξει ειρήνη στη Λιβύη, πρέπει να σταματήσει ο Χαφτάρ

Στο θέμα της Λιβύης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Για να υπάρξει ειρήνη στην περιοχή, θα πρέπει να σταματήσει ο Χαφτάρ, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους ταξιδεύοντας από την Αλγερία στην Γκάμπια τόνισε. «Για να υπάρξει ειρήνη στην Λιβύη, ο Χαφτάρ πρέπει να σταματήσει. Ο Χαφτάρ έχει αναλάβει κάποιες πολύ άσχημες πρωτοβουλίες στη Λιβύη και εμείς αναγκαζόμαστε και εμείς ακολοθούμε. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Η λύση για τη Λιβύη είναι ξεκάθαρη: Η εφαρμογή της εκεχειρίας και η λειτουργία της πολιτικής διαδικασίας», είπε σύμφωνα με όσα αναφέρει το Anadolu.

“Ελπίζουμε ότι αυτοί που ήρθαν στη σύνοδο κορυφής του Βερολίνου στις 19 Ιανουαρίου, άκουσαν επίσης αυτά τα σχόλια και θα καθορίσουν την στάση τους αναλόγως”, δήλωσε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στην ασυμβίβαστη στάση του Χάφταρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα